Sık Sorulan Sorular




Soru1 :Siyah sarımsak ile beyazın arasındaki fark nedir?

Cevap :Fermantasyon sayesinde besin içeriği zenginleşir ve sarımsak güçlü bir gıda takviyesi haline dönüşür yapılan araştırmalar Siyah sarımsağın antioksidan ve enerji seviyesinin normal sarımsağa göre yüzde bindokuzyüz kata kadar daha fazla olduğunu göstermiştir.

 

Soru 2 : siyah sarımsak hangi alanlarda kullanılır?

Cevap : öncelikle siyah sarımsak ilaç sanayide ve ana yemeklerde (et,balık,salata,yoğurtlarda vb.) sos olarakta kullanılır.

 

Soru 3 :faydaları nelerdir?

Cevap :

Faydaları
Kanser hücrelerini yok eder.(kolon kanseri,mide kanseri,göğüs kanseri,pankreas kanseri)
Alzheimer hastalığını tedavi eder.
Grip ilacıdır.
Bağışıklık sisteminizi güçlendirir.
Kan basıncınızı stabilize eder.
Hücre yaşlanmasını geciktirir dolayısıyla yaşlanmayı geciktirir.
Kalp hastalıklarını önler.
Kabızlığı önler.
Kan şekerinizi dengeler.
Kolesterolünüzü dengeler.

 

Soru 4 : Nasıl temin ederim?

Cevap : Sitemizde bulunan sepetim kısmından ürünlerimiz seçebilir siparişi onaylayabilirsiniz

ardından toplam tutarı sitemizde bulunan hesap numaralarımıza (akbank veya işbankası) hesabına eft veya havale yöntemiyle gönderebilirsiniz siparişiniz iki iş günü içinde kargoya verilecektir.

 

Soru 5 : Toplu sipariş nasıl verilir?

Cevap  : Toplu siparişlerinizde merkezimizi arayabilir daha uygun fiyatlarla ürünümüzü temin edebilirsiniz.

 

Soru 6 : Siyah sarımsağı kimler alır?

Cevap  : Aktarlar,marketler,gıda toptancıları,sebze meyve toptancıları,bireyler.

 

Soru 7  : Siparişim kaç günde elimde olur?

Cevap : Mağazamızdan ödemesi gerçekleşen ürünlerin genelde aynı gün içinde kargoya teslim edilir ve 3 iş günü içinde elinizde olur.

 

Soru 8 : Yurt dışından nasıl sipariş ederim?

Cevap : Yurt dışı satış fiyat rakamlarımız aynı olup kurlarımız değişmektedir avrupa bölgesi euro kurundan amerika ve asya kıtaları için dolar kurundan satış yapılmaktadır (örnegin 1 kg ürünü türkiyeden sipariş ederseniz 320 tl aynı ürünü avrupan sipariş ederseniz 320 euro’ya alırsınız.)

 

Soru 9 : Yurt dışına kargo ücreti ne kadar?

Cevap  : Ekteki linkten öğrenebilirsiniz

http://ptt.gov.tr/ptt/#ptt_gonderi_ucreti_ogrenme

Soru 10 : Ürünlerin menşei neresidir?

Cevap : Ürünlerimiz kastamonu taşköprü ürünleridir